ANNONCE
Vestas nacellefabrik nacelle fabrik.jpg Foto: Vestas

Vestas i spil til enormt amerikansk projekt

Den store, grønne energiudvikler SunEdison har set sig lun på at opstille en række vindprojekter i det nordøstlige USA og vil have Vestas som mølleleverandør.

AF

I den nordøstlige del af USA, i det såkaldte New England-område, vil man gerne have mere grøn energi. Derfor igangsatte en række stater i området sidste år et stort udbud for at få forslag til vedvarende energiprojekter.

Siden har udviklerselskaber udformet mulige projektforslag, som nu er blevet offentliggjort, og heri er der også spændende nyt for danske Vestas.

Det amerikanske udviklerselskab Sunedison, som er storkunde hos den danske vindmølleleverandør, har nemlig budt ind med tre projekter - herunder et ikke mindre end 600MW stort vindprojekt med navnet King Pine, som vil skulle stå i den østlige del af staten Maine. Det skriver Recharge, som samtidig fortæller, at selskabet allerede har peget på Vestas som mølleleverandør til de tre projekter, hvoraf de sidste to er noget mindre på henholdsvis 86MW og 73MW.

Sunedison købte de tre udviklingsprojekter sidste år af udvikleren First Wind, som - hvis de bliver til virkelighed - vil betyde en samlet ordre på 222 møller til Vestas.

Eon når milepæl ved udvidelse af Siemens-park

Solar: "MAG45 er en spændende virksomhed"

Gamesa gør sig til med storordre

Suzlon åbner testcenter i Vejle

Modtag nyhedsbreve fra EnergiWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på EnergiWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her