EnergiWatch

Vindmølletransport involveret i tragisk trafikulykke

En ulykke i Vestjylland har kostet tre personer livet.

Tre personer har tirsdag formiddag mistet livet i forbindelse med en trafikulykke på Ringkøbingvej ved Lem i Vestjylland, oplyser politiet til Ritzau.

"Der er tre køretøjer, som holder tilbage for en vindmølletransport, der skal ud på landevejen. Der kommer så en lastbil, som overser de tre biler og kører op i dem bagfra," siger vagtchef Jens Claumarch ved Midt- og Vestjyllands Politi.

"Det betyder, at chaufføren i en minibus afgår ved døden. I en personbil, som holder foran minibussen, dør der to personer," siger vagtchefen.

De to personer i personbilen var en kvinde og en mand i 60'erne. Chaufføren i minibussen var en mand, men hans alder kender vagtchefen ikke.

Politiet fik anmeldelsen om ulykken kort før klokken 9.30.

Vestas aner forklaringen på svensk møllekollaps

Vestas indgår indkøbsaftale om vinger

Styrtramt Vestas-ejer regner ikke med sabotage

Vestas: Aldrig oplevet noget lignende

Forsiden lige nu

Vindmøller trænger sig på i stemmeboksen til kommunalvalget

I en række kommuner vil konflikter og uenighed om antallet af møller og størrelse på dem sandsynligvis få afgørende betydning for tirsdagens kommunalvalg. EnergiWatch guider her til, hvilke kommuner der er værd at holde øje med for vindbranchen i morgen.

"De er idioter, som ønsker, at vi dør"

I et langt interview med magasinet Rolling Stone fortæller Elon Musk om stort og småt. Samtidig langer han hårdt ud efter kritikere, der vædder på kursfald og ifølge ham, skaber falske rygter.

Skotsk regering redder vindleverandør

Den økonomisk trængte fundamentproducent BiFab har sikret en livline fra det skotske selvstyre, der har strikket hjælpepakke sammen, så arbejdet på havpark kan fuldføres.

Seneste Renewables

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere