EnergiWatch

Tidligere Vestas-formand klar til børseventyr

Ejvind Sandal sidder for bordenden for selskab, der har planer om børsnotering - måske i England.

Selskabet Nordic Solar Energy, der har Ejvind Sandal som bestyrelsesformand, planlægger at gå på børsen. Det skriver Berlingske Business.

”Vores mål er at lave en børsnotering. Det behøver ikke at være i København, men det kunne sagtens blive i England, som er meget glad for solenergi. Der er investeret mange, mange milliarder i engelsk solenergi over de sidste tre-fire år,« siger Nikolaj Hoff, direktør i Nordic Solar Energy, til mediet.

Siden Ejvind Sandal sammen med den tidligere adm. direktør Johannes Poulsen forlod Vestas, han harn bl.a. været særdeles kritisk over for den nye Vestas-ledelse og dens politianmeldelse af vindmøllefirmaets tidligere direktør i Centraleuropa, Hans Jørn Rieks, som i dag er ansat i Siemens Wind Power, og tidligere finansdirektør Henrik Nørremark.

Nordic Solar Energy blevblev stiftet i 2010 og investerer i europæiske solcelleparker.

Forsiden lige nu

Norsk analytiker skifter olie ud med grøn energi

Thina Margrethe Saltvedt stopper efter ti år som olieanalytiker i Nordea Markets, skriver Dagens Næringsliv. Hun bliver dog i banken, hvor hun skal være analytiker i sustainable finance med fokus på grøn energi og klimarisici.

Seadrill præsenterer ny forretningsplan

Det John Fredriksen-ejede rigselskab Seadrill, som lige nu er under amerikansk konkursbeskyttelse, har lagt en ny forretningsplan frem. Planen givet et praj om markante fald i omsætning og indtjening i de kommende fem år i Seadrill.

Seneste Renewables

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere