EnergiWatch

NKT: Fuld udnyttelse af Sverige

Kabelproducenten har forventeligt haft et travlt kvartal, siger direktøren.

NKT har som forventet haft travlt i tredje kvartal, hvor selskabet har nydt godt af fuld kapacitetsudnyttelse på sin fabrik i Karlskrona, mens der samtidig bliver genereret god omsætning fra kabellægningsskibet NKT Victoria.

Det siger koncerndirektør Michael Hedegaard Lyng fra NKT til Ritzau Finans efter regnskabet fra tredje kvartal.

"Vi har både haft fuld kapacitetsudnyttelse på fabrikken i Karlskrona, men samtidig har vi også haft det på vores skib, NKT Victoria, som har haft travlt med at installeret både i de danske farvande, men også på de projekter, de har lavet oppe i Skotland."

"Så bliver der jo generet meget omsætning og høj profit, så vi har virkelig haft travlt – som forventet vil jeg sige. Vi viser potentialet, når vi kører på fuld damp på vores nye fabrik i Karlskrona og det, vi købte fra ABB. Indtjeningen er i kvartalet all-time-high og stiger 4 pct. i forhold til samme periode sidste år," siger Michael Hedegaard Lyng.

Forsiden lige nu

Dansk Energi kræver politisk ro om grøn forskning

Forskning i nye rene energiformer skal have bedre langsigtede rammer, hvis Danmark stadig skal være med, mener Dansk Energi ovenpå FN-møde i Bonn. Mødet var et skridt i den rigtige retning, men der skal langt mere fart på, mener danske græsrødder.

Seneste Renewables

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere