EnergiWatch

SP Group købte MM Composite billigt

Det børsnoterede selskab har ifølge en rådgiver i virksomhedshandler gjort et godt køb, da det i marts købte underleverandøreren.

Børsnoterede SP Group gjorde tilsyneladende en rigtig god forretning, da virksomheden i marts købte den danske vindmølle-virksomhed MM Composite.

Det skriver Dagbladet Børsen.

MM Composite, der er underleverandør til vindmølleindustrien, har fordoblet sit overskud på bare et år, viser firmaets seneste regnskab. Dermed har SP Group gjort endnu en god handel.

"Det ser ud til at være det, en revisor vil kalde et 'lucky buy', som er rigtigt godt struktureret set fra købers side," siger Frederik Aakard, der er ekspert i virksomhedshandler og partner i Oaklins Denmark.

SP Group har fået status af sand investor-darling, efter at plastkoncernens aktie er steget med over 70 pct. på bare et år. Koncernen er særligt vokset gennem opkøb af mindre virksomheder.

Fynsk vindleverandør solgt for godt 100 millioner

Forsiden lige nu

Dansk Energi kræver politisk ro om grøn forskning

Forskning i nye rene energiformer skal have bedre langsigtede rammer, hvis Danmark stadig skal være med, mener Dansk Energi ovenpå FN-møde i Bonn. Mødet var et skridt i den rigtige retning, men der skal langt mere fart på, mener danske græsrødder.

Seneste Renewables

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere