EnergiWatch

Renewables

Obton klar til at erobre nye solcellemarkeder uden for Europa

Den danske solcelleinvestor Obton vil flytte investeringerne ud over det europæiske kontinent. Det sker samtidig med, at Obton sigter mod at tredoble kapaciteten over de næste 2-4 år, i takt med at institutionelle investorer også har fået mod på at investere sammen med Obton. I første omgang har en test-tur til USA dog taget en uventet drejning.

European Energy fortsætter frasalg

Den danske vindudvikler European Energy har fortsat succes med at få frasolgt vindparker i Europa. Senest i Italien, hvor selskabet dog vil geninvestere i større parker.

Branche jubler over permanent Boligjobordning

Hos installatørernes brancheforening er man glade for, at den nye finanslov indeholder en permanent Boligjobordning, da økonomien spiller en stor rolle i forhold danskernes lyst til at energirenovere.

Dansk vindrederi lægger strategien om og hyrer

Swire Blue Ocean vil møde det pressede offshoremarked med totalløsninger, og til det skal virksomheden bruge nye medarbejdere. Den konstituerede topchef forklarer, at selskabets nye model bliver "ny normal" i sektoren.

Vattenfall vil satse mere på sol

Energiselskabet etablerer ny hybridafdeling for sol og batterier og jagter potentielle solprojekter i både Danmark og de øvrige Nordeuropæiske lande.

Låge nr. 8: Energi på taget

Et nyt projekt forsøger ved hjælp af energitage at gøre de danske huse selvforsynende. Teknologien skal nu videreudvikles og testes af på Bornholm.

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere