EnergiWatch

Amerikansk millionby skal køre elektrisk

Der bliver tale om store investeringer i elektiske busser på den amerikanske vestkyst. 2.200 bybusser skal køre på strøm.

Den amerikanske millionby Los Angeles i delstaten Californien har besluttet at udskifte sine i alt 2.200 bybusser med forbrændingsmotorer ud med elektriske. Det skriver mediet Utilitydive.

Med trækket skal byen blandt andet i gang med et større offentligt udbud af kontrakter på dels elektriske busser samt ladeinfrastruktur til at understøtte omstillingen.

Sidste år besluttede guvernør Jerry Brown at man inden 2025 ville øge antallet af klimavenlige biler med 1,5 mio. enheder.

Udskiftningen af Los Angeles' bybusser skal være bragt til ende i 2030.

Den travleste buslinje i Norden skifter til biogas

Danske ladestationer bliver sat op på norske tanke

Volvo vil have elmotor i alle biler fra 2019

Volvo vil lancere nyt elbilmærke

Elbiler revet væk i Sydkorea

Svensk elbilproducent klar til at rulle ud i Kina

Forsiden lige nu

Statoil tildeler olie-kontrakter for milliarder

Olieselskabet Statoil har tildelt tre kontrakter til tre forskellige leverandører til en samlet værdi af otte mia. norske kr. Den ene af aftalerne går til Aker Solutions, som for nylig landede en stor kontrakt med Maersk Drilling.

Vestas fusionerer europæiske salgskontorer

Den danske mølleproducent har besluttet sig for at smelte de to salgsenheder for Nordeuropa og Centraleuropa sammen. Det betyder et farvel til Klaus Steen Mortensen, der er chef for Vestas i Nordeuropa.

Seneste Politik & Markeder

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere