EnergiWatch

Politik & Markeder

Nrgi brød loven: Var i tvivl om vindmølleselskaber producerer el

Danmarks femtestørste energiselskab har ikke haft vandtætte skotter mellem sin monopolvirksomhed og de kommercielle aktiviteter, og dermed bliver NRGi endnu en energikoncern blandt flere, som har brudt elforsyningsloven. Lovbruddet skyldes en tvivl om, hvorvidt vindmølleselskaber skal forstås som elproducerende virksomheder.

Ny undersøgelse: Disse selskaber har de mest tilfredse elkunder

De danske elkunder har målt og vejet elleverandørerne i en ny undersøgelse, hvor branchen samlet forbedrer sig i forhold til sidste år. Kun et selskab er tilsyneladende gået tilbage og har fået mindre tilfredse kunder. Samtidig synes danskerne, at det er blevet lettere at skifte elselskab, og en tendens mod større mobilitet i sektoren giver udslag i større tilfredshed.

European Energy fortsætter frasalg

Den danske vindudvikler European Energy har fortsat succes med at få frasolgt vindparker i Europa. Senest i Italien, hvor selskabet dog vil geninvestere i større parker.

Branche jubler over permanent Boligjobordning

Hos installatørernes brancheforening er man glade for, at den nye finanslov indeholder en permanent Boligjobordning, da økonomien spiller en stor rolle i forhold danskernes lyst til at energirenovere.

Dansk vindrederi lægger strategien om og hyrer

Swire Blue Ocean vil møde det pressede offshoremarked med totalløsninger, og til det skal virksomheden bruge nye medarbejdere. Den konstituerede topchef forklarer, at selskabets nye model bliver "ny normal" i sektoren.

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere