EnergiWatch
ANNONCE
opec.jpg

Olieproduktion dykker - men hvad med USA?

Landene, der står bag aftalen om at reducere olieproduktionen, har indtil videre formået at skære den med 1,5 mio. tønder om dagen. Det sker samtidig med, at antallet af aktive amerikanske olierigge stiger, noterer Global Risk Management.

Hojspaending.jpg

Besværlige solceller stopklods for elmålere for milliarder

Der er indtil videre installeret op mod 1,7 mio. fjernaflæste elmålere i Danmark for et samlet beløb på over 3 mia. kroner, og flere er på vej. Men udfordring med hvordan man skal takle private solcelleejere sætter en stopper for brugen af de dyre målere.

Siemens 6MW foto Siemens 2.JPG

SF'er raser mod nye testmøller i Østerild

Forslaget om at udvide testcenter Østerild mod nord møder skarp kritik i byrådet i Thisted. SF mener, at man bør forvise EDF og Envision, hvis der mangler plads: "Jeg vil ikke være med til at ekspropriere danskere på grund af udenlandske selskaber," siger lokalpolitiker.

klimaforandringer co2 global opvamning brunkul

Jorden sætter varmerekord for tredje år i træk

Data fra internationale institutioner bekræfter, at 2016 var det varmeste år, der nogensinde er målt. Temperaturstigningerne betyder, at den globale opvarmning nærmer sig den nedre grænse, der blev vedtaget på klimatopmødet i Paris i 2015.

London

Usikkerheden stiger med hård kurs mod brexit

Storbritannien vil ikke søge mod at forblive en del af det indre marked, når man inden længe opsiger medlemskabet af EU. Det vil med al sandsynlighed ramme danske selskaber i energisektoren.