ANNONCE
Aker solutions olie gas

Olieselskab vil fyre op til 170 i Norge

National Oilwell Varco vil reducere medarbejderstaben i Norge med hver tiende medarbejder, skriver Dagens Næringsliv. Olieselskabet har skåret hårdt til siden olieprisens fald.

Steen dahlstrøm ewii middelfart borgmester

Folkets mand i sit livs kamp for dets stemmer

PORTRÆT: Bestyrelsesformand i Ewii og Middelfarts mangeårige borgmester Steen Dahlstrøm bliver af nære kolleger beskrevet som en politisk strateg og en udpræget samarbejdsmand, som sørger for, at ingen går tomhændede fra bordet – men at alle til gengæld har fået fedtede fingre. Jeg har overholdt armslængdeprincippet, lyder hans budskab i den aktuelle sag om Ewiis fyrede direktør.

kabel kabler søkabel transmission

Britisk energiregulator nikker ja til norsk kabel

Ofgem er postivt stemt overfor den 650 km lange NorthConnect, der skal transportere strøm over Nordsøen, og to øvrige kabler. Men regulatoren peger på, at der er tale om stramme tidsplaner, der kan blive udfordret, og at Brexit kan spille projekterne et puds.

Opec olie

Danske Vandværker: Drikkevand trues af fracking

Grundvandet risikerer at blive forurenet, hvis hollandske Nail Ressources får tilladelse til fracking på Lolland-Falster, mener brancheorganisation, der håber ministeren trækker i håndbremsen.

IW Ewii bredbånd fiber

Udbudsadvokat: Bliver svært at gå efter Ewii-erstatning

Det er sjældent, at man ser omfattende fejl og mangler i udbud i Danmark. Men når det sker, kan det udløse store erstatninger. Ewii står dog til at blive reddet af forældelsesfrist, hvis undersøgelser skulle påvise fejl, vurderer advokat.