EnergiWatch

Olieprisen afventer nye tal

Efter en mindre stigning tirsdag holder oliepriserne sig onsdag i ro, mens nye tal ventes senere.

På råvaremarkedet fokuserer investorerne onsdag morgen på de amerikanske olieforsyninger.

Råoliepriserne handler sidelæns onsdag efter tirsdagens 2 pct. stigning i takt med, at markederne gradvist strammer til efter mange års overudbud.

Alligevel er udsigterne for 2018 fortsat mindre sikre, og handlerne ser frem mod ugens lageropgørelser onsdag og torsdag for indikatorer om prisernes umiddelbare retning.

En tønde af den europæiske referenceolie, Brent, koster onsdag morgen 56,65 dollar mod 56,80 dollar tirsdag eftermiddag. Den amerikanske WTI-olie handles onsdag morgen i 51,05 dollar mod 50,90 dollar tirsdag eftermiddag.

Mærsk Drilling: Presset borebranche holder kortene tæt ind til kroppen

Saudi-Arabien skærer dybt i eksporten af olie

 

 

Forsiden lige nu

Obton klar til at erobre nye solcellemarkeder uden for Europa

Den danske solcelleinvestor Obton vil flytte investeringerne ud over det europæiske kontinent. Det sker samtidig med, at Obton sigter mod at tredoble kapaciteten over de næste 2-4 år, i takt med at institutionelle investorer også har fået mod på at investere sammen med Obton. I første omgang har en test-tur til USA dog taget en uventet drejning.

Ny undersøgelse: Disse selskaber har de mest tilfredse elkunder

De danske elkunder har målt og vejet elleverandørerne i en ny undersøgelse, hvor branchen samlet forbedrer sig i forhold til sidste år. Kun et selskab er tilsyneladende gået tilbage og har fået mindre tilfredse kunder. Samtidig synes danskerne, at det er blevet lettere at skifte elselskab, og en tendens mod større mobilitet i sektoren giver udslag i større tilfredshed.

Seneste Olie & Gas

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere