EnergiWatch

Små oliestigninger efter Opec-møde

Investorerne i oliemarkdet venter både på lageropgørelser og et udfald af forhandlingerne om at overholde produktionsnedskæringsaftaler.

Råvarepriserne bevæger sig uens mandag morgen.

På oliemarkedet bliver priserne påvirket af forventningerne til kommentarer fra Opec og andre aftalepartnere i reduktionsaftalen fra mødet i Abu Dhabi, hvor drøftelser om overholdelse af produktionsnedskærings-aftalen pågår.

Investorerne ser frem mod ugens lageropgørelser og effekten af oliekartellets gentagne forsøg på at reducere det globale råolieoverskud gennem produktionsnedskæringer.

En tønde af den europæiske referenceolie, Brent, koster tirsdag morgen 52,15 dollar mod 51,60 dollar mandag eftermiddag. Den amerikanske WTI-olie handles samtidig i 49,20 dollar mod 48,60 dollar mandag eftermiddag.

Tidligere Dong-chef er død

Drømmen om norske oliemilliarder svinder

Stabile priser på råvarepriser fra ugens start

USA vil deltage i klimaforhandlinger trods exit fra Paris-aftale

Forsiden lige nu

Statoil tildeler olie-kontrakter for milliarder

Olieselskabet Statoil har tildelt tre kontrakter til tre forskellige leverandører til en samlet værdi af otte mia. norske kr. Den ene af aftalerne går til Aker Solutions, som for nylig landede en stor kontrakt med Maersk Drilling.

Vestas fusionerer europæiske salgskontorer

Den danske mølleproducent har besluttet sig for at smelte de to salgsenheder for Nordeuropa og Centraleuropa sammen. Det betyder et farvel til Klaus Steen Mortensen, der er chef for Vestas i Nordeuropa.

Seneste Olie & Gas

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere