EnergiWatch

Maersk Oil tildeler ny kontrakt på Culzean

Det danske olieselskab har hyret skotter til at assistere med at sætte det britiske gasfelt i drift i 2019.

Det Aberdeen-baserede selskab Wood Group har vundet en kontrakt med Maersk Oil. Olieserviceselskabet skal levere tekniske og mandskabsmæssige services i forbindelse med tilslutning og idriftsættelse af det britiske gasfelt Culzean.

Det oplyser Wood Group.

"Maersks beslutning om at tildele os denne nye kontrakt på at assistere dom i den betydelige udvikling af Nordsøen reflekterer deres tillid og tiltro til vores evne til at levere på omfattende tekniske løsninger sikkert, effektivt og effektfuldt," siger direktør i Wood Group, Dave Stewart.

Det britiske gasfelt ventes at blive taget i drift i 2019. Tidligere har Maersk Oil blandt andet hyret danske Semco Maritime til at varetage det elektriske arbejde på feltet, mens Maersk Supply skal stå for bl.a. projektstyring, planlægning, engineering og klargøring.

Maersk Supply Service lander kontrakt med Maersk Oil

Olieforretningen i Maersk buldrer frem

Forsiden lige nu

Tysk olieselskab vil skyde over 15 mia kr i norsk sokkel

Tyske Wintershall vil over de næste år investere omkring 20 mia. norske kr. svarende til 15,5 mia. kr. i norsk sokkel, fortæller Hugo Dijkgraaf, managing director for olieselskabets norske aktiviteter, ifølge det norske medie Sysla.

Transocean vinder stor kontrakt på norsk gasfelt

Rigselskabet Transocean har vundet en kontrakt med Dea Norge på det norske gasfelt Dvalin, der tidligere var kendt som Zidane. Kontrakten løber op i 550 mio. norske kr. og gælder boringen af fire brønde.

Seneste Olie & Gas

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere