EnergiWatch

Mærsk-rig ramt af hollandsk skib

En ulykke har ramt to af Mærsks rigge i Esbjerg havn. Ingen er kommet til skade.

Besætningen på det hollandske skib Rotra Vente mistede mandag aften motorkraften i det 141 meter lange skib, som derefter drev ind i to borerigge fra Mærsk, Maersk Resolve og Maersk Resolute, der lå oplagt i Esbjerg Havn.

Det skriver Jydske Vestkysten.

"Det (Rotra Vente, red.) stødte ind i boreriggen og kilede sig nærmest fast ind under riggens platform. Men til al held kom ingen mennesker noget til ved sammenstødet," siger Erik Lindholdt ved Syd- og Sønderjyllands Politi til Jydske Vestkysten.

Skaderne skulle være beset i løbet af tirsdag.

Mærsks olierabat rammer 1300 eksportører

Transformatorstation eksploderer og kvæster håndværkere

Sydbank om Dong-bud: Det højeste bud skaber ikke mest reel værdi

Brian Mikkelsen: Danmark risikerer EU-nederlag om skattevilkår i Nordsøen

Forsiden lige nu

Obton klar til at erobre nye solcellemarkeder uden for Europa

Den danske solcelleinvestor Obton vil flytte investeringerne ud over det europæiske kontinent. Det sker samtidig med, at Obton sigter mod at tredoble kapaciteten over de næste 2-4 år, i takt med at institutionelle investorer også har fået mod på at investere sammen med Obton. I første omgang har en test-tur til USA dog taget en uventet drejning.

Ny undersøgelse: Disse selskaber har de mest tilfredse elkunder

De danske elkunder har målt og vejet elleverandørerne i en ny undersøgelse, hvor branchen samlet forbedrer sig i forhold til sidste år. Kun et selskab er tilsyneladende gået tilbage og har fået mindre tilfredse kunder. Samtidig synes danskerne, at det er blevet lettere at skifte elselskab, og en tendens mod større mobilitet i sektoren giver udslag i større tilfredshed.

Seneste Olie & Gas

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere