EnergiWatch

Uventet fald i amerikanske olielagrene

Ny opgørelse viser, at det amerikanske råolielager faldt i sidste uge.

De amerikanske råolielagre faldt med 0,2 mio. tønder i den forgangne uge, viser en opgørelse fra det amerikanske energiministerium onsdag eftermiddag.

Det er første gang i år, at de ugentlig lagertal har vist skrumpende lagre, og det kommer som en overraskelse for økonomer, der ifølge Bloomberg News havde regnet med en stigning på 3,1 mio. tønder.

For lagrene af benzin var der derimod tale om en stigning på 2 mio. tønder. Her var der kun ventet et plus på 0,5 mio. tønder.

De amerikanske lagre af destillater faldt med 4,2 mio. tønder mod et ventet fald på 1,5 mio. tønder.

Opec-lande levede op til 91 pct. af aftalen i februar

Irakisk opbremsning sender olieprisen op

Saudi Arabien vil have oliepris op på 60 dollar i år

Forsiden lige nu

Transocean vinder stor kontrakt på norsk gasfelt

Rigselskabet Transocean har vundet en kontrakt med Dea Norge på det norske gasfelt Dvalin, der tidligere var kendt som Zidane. Kontrakten løber op i 550 mio. norske kr. og gælder boringen af fire brønde.

Pensionskasser står klar med milliarder til energiinvesteringer

De danske pensionsselskaber har store planer for investeringer i energiprojekter, hvor milliarderne sidder løst, hvis det rigtige projekt skulle dukke op. Men midlerne i de forskellige pensionskasser er forskellige, viser en rundspørge, som FinansWatch og EnergiWatch har foretaget blandt nogle af de største pengetanke i pensionsbranchen.

Seneste Olie & Gas

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere