EnergiWatch

Norsk offshorerederi får ny kapital af obligationsejere

Det norske offshorerederi DOF får ny aktiekapital, efter at en række långivere har byttet deres obligationer til nyudstedte aktier. Manøvren er en del af den redningsplan, som rederiet landede sidste sommer.

Det norske offshorerederi DOF har hentet nye penge ved at overtale flere långivere til at bytte deres obligationer til aktier.

Selskabet skriver i en meddelelse, at obligationerne for i cirka 83,8 mio. norske kr. er blevet vekslet til nye aktier med en værdi af omkring 41,9 mio. norske kr. Konverteringen er en del af den redningsplan, der blev vedtaget i august.

Efter manøvren har DOF nu aktiekapital for 729,5 mio. norske kr. fordelt på godt og vel 1,5 mio. aktier med en pris på 0,50 norske kr. Obligationslånet bliver samtidig høvlet ned til 409,4 mio. norske kr.

Ligesom mange andre rederier, som servicerer olieindustrien, er DOF hårdt ramt af de seneste års rutsjetur i olieprisen. I sommer lykkedes det imidlertid for selskabet at lande en aftale med sin kreditorer om en restrukturering.

Forsiden lige nu

Lille dyk i olieprisen

Der har været større træk på lagrene af råolie i USA end forventet, mens benzinlagrene stiger.

Seneste Olie & Gas

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere