ANNONCE
dof subsea.jpg

Norsk offshorerederi får ny kapital af obligationsejere

Det norske offshorerederi DOF får ny aktiekapital, efter at en række långivere har byttet deres obligationer til nyudstedte aktier. Manøvren er en del af den redningsplan, som rederiet landede sidste sommer.

NIKLAS KRIGSLUND, SHIPPINGWATCH

Det norske offshorerederi DOF har hentet nye penge ved at overtale flere långivere til at bytte deres obligationer til aktier.

Selskabet skriver i en meddelelse, at obligationerne for i cirka 83,8 mio. norske kr. er blevet vekslet til nye aktier med en værdi af omkring 41,9 mio. norske kr. Konverteringen er en del af den redningsplan, der blev vedtaget i august.

Efter manøvren har DOF nu aktiekapital for 729,5 mio. norske kr. fordelt på godt og vel 1,5 mio. aktier med en pris på 0,50 norske kr. Obligationslånet bliver samtidig høvlet ned til 409,4 mio. norske kr.

Ligesom mange andre rederier, som servicerer olieindustrien, er DOF hårdt ramt af de seneste års rutsjetur i olieprisen. I sommer lykkedes det imidlertid for selskabet at lande en aftale med sin kreditorer om en restrukturering.

Modtag nyhedsbreve fra EnergiWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på EnergiWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her