EnergiWatch

Amerikansk skifer-produktion i tomgang

Der er ikke finanser til at gentoptage boringer efter et år med nedlukninger flere steder, skriver Wall Street Journal.

Flere amerikanske energiproducenter frygter, at det bliver svært at genstarte den amerikanske skifer-produktion, efter et år med store udsving i oliepriserne.

Det skriver the Wall Street Journal.

Selvom oliepriserne viser tegn på stabilisering har en række energiproducenter meddelt, at de muligvis ikke vil være i stand til at genoptage olieboringer med det samme.

Dette skyldes blandt andet, at flere virksomheder er finansielt fastspændte, har opsagt en del kvalificeret arbejdskraft og har parkeret flere maskiner, der er nødvendige for at genoptage produktionen på fuldt blus.

"Skifer-producenternes balancer skal restitueres før de kan bore igen," siger John Hess, der er administrerende direktør i energiselskabet Hess, til the Wall Street Journal.

Ifølge the Wall Street Journal vil mere end 30 amerikanske olie- og gasselskaber halvere investeringer i boreprojekter i 2016.

Clinton sår tvivl om fracking i USA

Amerikansk energiselskab fortsætter fremgang

20 dollar-spøgelset for olieprisen begynder at falme

Amerikas mest letsindige milliardær endte sit liv mod en betonvæg

Forsiden lige nu

Vindmøller trænger sig på i stemmeboksen til kommunalvalget

I en række kommuner vil konflikter og uenighed om antallet af møller og størrelse på dem sandsynligvis få afgørende betydning for tirsdagens kommunalvalg. EnergiWatch guider her til, hvilke kommuner der er værd at holde øje med for vindbranchen i morgen.

"De er idioter, som ønsker, at vi dør"

I et langt interview med magasinet Rolling Stone fortæller Elon Musk om stort og småt. Samtidig langer han hårdt ud efter kritikere, der vædder på kursfald og ifølge ham, skaber falske rygter.

Skotsk regering redder vindleverandør

Den økonomisk trængte fundamentproducent BiFab har sikret en livline fra det skotske selvstyre, der har strikket hjælpepakke sammen, så arbejdet på havpark kan fuldføres.

Seneste Olie & Gas

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere