EnergiWatch

V. Group styrker offshore med nyt opkøb

Shipmanagement-selskabet V. Group har købt Bibby Ship Management og udvider dermed sin portefølje inden for drift af offshoreskibe.

V. Group, der driver shipmanagement sammen med en række andre services til shippingsektoren, udvider nu sin vifte af forretninger til offshoresektoren med opkøbet af shipmanagement-selskabet Bibby Ship Management fra britiske Bibby Line Group , skriver V. Group i en meddelelse.

Bibby Ship Management står for en række services, herunder bemanding, teknisk support og servicering af skibe, og især selskabets erfaring med drift af skibe i offshoresektoren kommer V. Group til gode, lyder det fra selskabet. Med opkøbet får gruppen nemlig adgang til flere kunder i den for tiden pressede offshorebranche.

"Den dybe erfaring fra holdet bag Bibby Ship Management vil gøre os i stand til at tilbyde omfangsrig og enestående management og supportservices til olie- og gasaktiver samt specialiserede skibe," siger Clive Richardson (foto), CEO for V. Group, i meddelelsen.

V. Group har mere end 2.500 ansatte fordelt på 64 kontorer verden over, og selskabet har i forvejen en lang række speciel- og offshoreskibe i management.

Dong vil blæse flere gigawatt i sit britiske horn

Analytikere: Offshorerederier nedskriver for lidt

BASF leger med tanken om budkrig om Dupont

Statoil kapper to rigge i svært oliemarked

Forsiden lige nu

Tysk olieselskab vil skyde over 15 mia kr i norsk sokkel

Tyske Wintershall vil over de næste år investere omkring 20 mia. norske kr. svarende til 15,5 mia. kr. i norsk sokkel, fortæller Hugo Dijkgraaf, managing director for olieselskabets norske aktiviteter, ifølge det norske medie Sysla.

Transocean vinder stor kontrakt på norsk gasfelt

Rigselskabet Transocean har vundet en kontrakt med Dea Norge på det norske gasfelt Dvalin, der tidligere var kendt som Zidane. Kontrakten løber op i 550 mio. norske kr. og gælder boringen af fire brønde.

Seneste Olie & Gas

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere