EnergiWatch

Amerikanske olie-konkurser hober sig op

En lang række amerikanske olie- og gasselskaber har i indeværende år måtte give fortabt.

2015 har været et udfordrende år for 36 amerikanske olie- og gasselskaber, der på grund af historisk lave oliepriser har måttet dreje nøglen om.

Det skriver Wall Street Journal.

"Industrielle og økonomiske indikationer peger på, at flere selskaber vil gå konkurs inden udgangen af dette år," udtaler en talsperson fra advokatfirmaet Haynes and Boone, til Wall Street Journal.

Den største sag fandt til investorernes store overraskelse sted i september, hvor olieselskabet KKR & Co.'s Samson Resources gik konkurs.

De amerikanske olieproducenter har i løbet af 2015 nedsat deres produktionen betydeligt for at kunne følge med det udfordrende marked.

"Producenterne har været mere effektive end forventet, hvilket har hjulpet flere med at holde fast lidt længere," siger Rob Haworth, investeringsstrateg hos U.S. Bank Wealth Management, til Wall Street Journal.

Olie handles i nyt og lavere handelsinterval

Welltec mærket af olieprisfald i tredje kvartal

Mobile borerigge med i finansloven for 2016

Briter øger forventninger til dekommissionering

Forsiden lige nu

Brud og ulykke sender europæiske gaspriser i svingninger

Den voldsomme eksplosion på østrigsk gasanlæg og brud på en gasledning i Nordsøen har medført svingende energipriser i flere lande i løbet af denne uge. Reparation af gasledning i Nordsøen kan tage uger snarere end dage, lyder det fra operatøren Ineos.

København vil skabe energihub i ny havnebydel

30 virksomheder skal flytte ind i et nyt fællesskab i Nordhavnen i København. Det bliver til det nye EnergyLab Nordhavn, som får fokus på fokus på bæredygtig byudvikling og energiløsninger.

Seneste Olie & Gas

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere