EnergiWatch
ANNONCE
dongenergy2.jpg

Dong fyrer efter frasalg

Foruden afskeden med de 440 medarbejdere i den nu frasolgte olie- og gasdivision afskediger Dong Energy et trecifret antal danske medarbejdere som led i organisationsændring.

BP_Andrew-Platform.jpg

BP henter første olie fra Nordsø-udvidelse

Efter en række hårde år for olieproduktionen i Nordsøen, er BP nu klar med første olie fra genopbygget felt. Investeringen er første skridt i stort sats på den britiske del af Nordsøen.

olie gas ild flaring

Over 100 personer med i DTU's oliecenter

Godt to et halvt år efter etableringen af DTU's Center for Olie og Gas skal det næste år bruges på at få konkretiseret projekterne yderligere, fortæller direktør Bo Cerup-Simonsen. Over 100 personer er nu tilknyttet centeret.

header_toppageid172.jpg

Topchef forlader Siem Offshore

Topchefen i det norske offshorerederi Siem Offshore har forladt sin stilling på grund af personlige årsager. Hans afløser er hentet internt, oplyser selskabet i en meddelelse til Oslo Børs.

jesper.jpg

Tidligere Skykon-direktør midtpunkt i kontroversiel oliehandel

Hvad der lignede en ordinær oliehandel i Vestafrika, er endt i et retsopgør i London, Dubai og Lagos. ShippingWatch har genskabt forløbet, som involverer den danske forretningsmand Jesper Øhlenschlæger, skattelyselskabet Nordic Oil & Gas, bunkerselskabet Endofa og rederiet d'Amico.