ANNONCE
SiemensFlow.jpg

Siemens flytter sønderjysk forretning til udlandet

Blot to år efter Siemens Flow Instruments flyttede ind i sin nye afdeling i Sønderborg lukkes forretningen nu ned og aktiviteterne flyttes til Tyskland og Frankrig. 110 ansatte afskediges i det kommende år.

West-Epsilon.jpg

Seadrill-plan tvinger datterselskab af børsen

Redningsplanen i Seadrill, som ventes at koste aktionærerne dyrt, tvinger nu et af koncernens datterselskaber af børsen i New York. Børstilsynet mener ikke, at det giver mening at handle med aktien.

NKT Holding.jpg

NKTs kabelbutik skal vokse stort efter split

Med opkøbet af ABBs kabelforretning og den kommende opdeling af NKT-koncernen er der gjort klar til en større vækst hos det, der skal blive et af verdens førende kabelproducenter til blandt andet havvindmølleparker både i og uden for Europa.

lars chr lilleholt 3.jpg

Branchen nikker anerkendende til forsinket energiudspil

"De fleste ville nok hellere have haft en julegave i stedet for et påskeæg, men i substansen er det vigtigste, at vi får en god og fornuftig aftale på plads. Ikke om den kommer før eller efter nytår," lyder det fra Dansk Energi, efter regeringen har besluttet at udskyde sit udspil til en ny energiaftale.

GasEni.jpg

Europa-Parlamentet vedtager nye gasregler

Nye regler betyder, at det fremover er muligt for EU-lande at kalde på assistance fra sine nabolande, hvis man pludselig befinder sig i en gasforsyningskrise. Samtidig skal den gøre gasaftaler mere gennemsigtige.