EnergiWatch

Landbruget går ind i sag om el-selskabers forfejlede investeringer

Brancheorganisationen Landbrug & Fødevarer opfordrer sine medlemmer til at sætte sig på magten i de andelsejede el-selskaber i håb om at få stoppet investeringsfejl til millarder.

Det klinger ikke godt i ørerne hos Landbrug & Fødevarer (L&F), at de andelsejede el-selskaber har lavet en række forfejlede investeringer i forskellige forretninger, som ligger er langt fra el-selskabernes kerneområde.

Derfor opfordrer landbrugets lobbyorganisation sine medlemmer til at gå aktivt ind i el-selskaberne, for at sikre at der bliver sat en prop i de kommercielle fejlskud.

Det skriver Finans.dk.

"Vi har en forhåbning om, at medlemsvirksomhederne vil få indflydelse på ledelsen i repræsentantskab og bestyrelse," siger Flemming Nør-Pedersen, direktør i L&F, til Finans.dk og tilføjer:

"En række el-selskaber har igangsat aktiviteter, som ligger meget, meget langt væk fra det, der burde være kerneforretningen og også med meget nedslående økonomiske resultater."

Håbet er, at bøndernes tilstedeværelse vil nedbringe el-prisen for brugen af el-nettet, som i flere områder er steget, skriver Finans.dk.

Minister fremskynder mulighed for opsplitning af el-selskaber

El-konge om fejlskud til 500 mio. kr.: Vi anede ikke noget om det, vi investerede i

Elselskaber brænder fingrene på vindmøller

El-konge forsvarer milliontab på elbilsprojekt: "Det er jo bare en hobby-investering"

Forsiden lige nu

Statoil tildeler olie-kontrakter for milliarder

Olieselskabet Statoil har tildelt tre kontrakter til tre forskellige leverandører til en samlet værdi af otte mia. norske kr. Den ene af aftalerne går til Aker Solutions, som for nylig landede en stor kontrakt med Maersk Drilling.

Vestas fusionerer europæiske salgskontorer

Den danske mølleproducent har besluttet sig for at smelte de to salgsenheder for Nordeuropa og Centraleuropa sammen. Det betyder et farvel til Klaus Steen Mortensen, der er chef for Vestas i Nordeuropa.

Seneste Energiselskaber

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere