ANNONCE
Prysmian.jpg Foto: PR

Eniig og NRGI indgår aftale med Prysmian for millioner

De tre parter har indgået en to-årig rammeaftale til en værdi af knap 50 mio. kr.

AF

Prysmian Denmark har indgået en to årig rammeaftale med Eniig Forsyning og NRGI til en værdi af godt 24 mio. kr. årligt.

Aftalen, der omfatter årlig levering af 300 kilometer 0,4 kV lavspændingskabel samt 380 kilometer 24 kV 1-leder mellemspændingskabel, inkluderer også en option på forlængelse.

”Vi er meget glade og tilfredse med kontrakten, da det bekræfter Prysmian Groups tilstedeværelse på det danske elforsyningsmarked,” udtaler Salli Hara, der er landechef for Prysmian Denmark, i en pressemeddelelse.

Kablerne vil blive produceret på Prysmians fabrikker rundt i Europa og blive leveret fra Prysmian Nordics logistik hub beliggende centralt i Sverige.

Derudover inkluderer aftalen anvendelse af koncernens kabeltromle lokaliserings system Pry-Track, der er integreret med en returtromle løsning. Kablerne skal bruges i forbindelse med vedligeholdelses- og anlægsopgaver i Eniig og NRGi’s forsyningsområde.

”Vi ser frem til at samarbejde med Eniig og NRGi om vedligeholdelse og udbygning af deres forsyningsnetværk. Vi glæder os over at yderligere to af Danmarks største elforsyningsselskaber har valgt at samarbejde med Prysmian Group, hvilket kun understreger vores position samt underbygger selskabets strategi om at blive den førende kabelleverandør på det danske marked,” udtaler Brian Rasmussen, der er Utility Sales Director hos Prysmian Denmark, i pressemeddelelsen.

Europæisk elkabel kommer knap fem mia. kr. nærmere

Prysmian får milliardordre på franske havvindmølleparker

Modtag nyhedsbreve fra EnergiWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på EnergiWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her