EnergiWatch

Fjernvarme Fyn overtager Ferritslev Fjernvarme

Der bliver fremover et fjernvarmeselskab mindre på Fyn.

Ferritslev Fjernvarme overtages af Fjernvarme Fyn. Det blev besluttet med et overvældende flertal på Ferritslev Fjernvarmes ekstraordinære generalforsamling onsdag den 19. april 2017. Det oplyser selskaberne i en pressemeddelelse. Med den nye aftale overtager Fjernvarme Fyn alle Ferritslev Fjernvarmes kunder ved udgangen af 2017.

Beslutningen kommer fire år efter, at forhandlingerne mellem de to forsyningsselskaber blev indledt.

"Det har været et langt forløb, og det er dejligt endelig at komme i mål med projektet. Heldigvis har der været et godt samarbejde mellem de to fjernvarmeselskaber lige fra start. Og vi er nået frem til en aftale, som kommer alle til gode," siger forsyningschef hos Fjernvarme Fyn, Jakob Rasmussen, i meddelelsen.

Som følge er fusionen er der vedtaget en ny transmissionsledning på mere end otte kilometer. Den nye ledning skal forbinde Ferritslev med Fjernvarme Fyns eksisterende ledningsnet ved Fraugde i Odense. Etableringen af den nye transmissionsledning starter i løbet af få uger og vil være gennemført til efteråret 2018.

Fjernvarmen har øget eksporten og ansætter flere

Forsiden lige nu

Topchef for vindrederi stopper

Lars Blicher meddeler på det sociale medie Linkedin, at han har fratrådt sin stilling som CEO og director for Swire Blue Ocean. "Jeg har stadig ikke besluttet, hvor jeg skal hen herfra," skriver han.

Dansk Energi kræver politisk ro om grøn forskning

Forskning i nye rene energiformer skal have bedre langsigtede rammer, hvis Danmark stadig skal være med, mener Dansk Energi ovenpå FN-møde i Bonn. Mødet var et skridt i den rigtige retning, men der skal langt mere fart på, mener danske græsrødder.

Seneste Energiselskaber

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere