EnergiWatch

Mineselskab vil tilbagekøbe obligationer for 1,3 mia. dollar

Anglo American er klar til at købe en stor portion af sine egne obligationer tilbage.

Mineselskabet Anglo American har haft modvind på børsen torsdag, og nu meddeler selskabet, at det vil tilbagekøbe obligationer for op til 1,3 mia. dollar.

Det skriver Bloomberg News.

Tilbagekøbet kommer, efter at flere store kreditvurderingsinstitutter har sænket udsigterne for deres kreditvurdering af Anglo American. Kreditvurderingsinstitutterne Moody's og Fitch sænkede deres vurdering tidligere på ugen og blev torsdag fulgt op af Standard & Poor, der også nedjusterede kreditvurderingen.

"Det er mere et symbolsk træk for at vise markedet, at selskabet er fortrolig med likviditetsniveauet. Sandsynligvis er selskabet utilfreds med ratingbureauerne," siger Saida Eggerstedt, der er money manager hos Deka Investment i Frankfurt, til Bloomberg.

Aktien i selskabet falder torsdag sent på eftermiddagen med 7,1 pct.

 

/ritzau/FINANS

 

Minekoncern har større indtjening end ventet

Råvare- og energiselskaberne trækker markederne

Olie- og mineselskaber spænder bæltet ind

Minegiganter tilpasser budgetter virkeligheden

Forsiden lige nu

Tysk olieselskab vil skyde over 15 mia kr i norsk sokkel

Tyske Wintershall vil over de næste år investere omkring 20 mia. norske kr. svarende til 15,5 mia. kr. i norsk sokkel, fortæller Hugo Dijkgraaf, managing director for olieselskabets norske aktiviteter, ifølge det norske medie Sysla.

Transocean vinder stor kontrakt på norsk gasfelt

Rigselskabet Transocean har vundet en kontrakt med Dea Norge på det norske gasfelt Dvalin, der tidligere var kendt som Zidane. Kontrakten løber op i 550 mio. norske kr. og gælder boringen af fire brønde.

Seneste Energiselskaber

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere