EnergiWatch

Danske Commodities henter nye folk til bestyrelsen

Det danske energihandlerselskab udvider bestyrelsen med to profiler fra henholdsvis energibranchen og investeringsverden.

Danske Commodities har fået to nye medlemmer af selskabets bestyrelse.

Det oplyser selskabet i en meddelelse.

Der er tale om Volker Beckers, som tidligere har været administrerende direktør for RWE Npower og i dag er bestyrelsesmedlem i en række selskaber.

Det andet medlem er Anne Broeng, som har en række bestyrelsesposter og kommer fra en stilling som koncerndirektør og CFO for PFA-koncernen.

"Volker Beckers og Anne Broeng indtræder i bestyrelsen for Danske Commodities. Begge har meget relevante kompetencer og erfaring, særligt i forhold til at styrke Danske Commodities’ viden om det britiske marked og risikostyringskompetencer generelt," skriver selskabet i meddelelsen.

Energihandlerselskabet understreger, at man netop har fokus på det britiske marked for tiden, hvilket senest blev slået fast, da DC indgik sin første 15-årige Power Purchase Agreement (PPA) med Beatrice Offshore Windfarm Limited (BOWL).

“Vi er overbeviste om, at den voksende andel af vedvarende energi vil skabe nye muligheder og nye typer risici for aktørerne på det britiske marked, og vores to nye stærke profiler vil bidrage med værdifuld bestyrelseserfaring, som vil styrke vore position på både eksisterende og nye markeder,” udtaler bestyrelsesformand Peter Ravn.

Med de to nye medlemmers indtræden udvdies DC-bestyrelsen til seks medlemmer.

Mausbeck: "Vi har aldrig forladt Storbritannien"

DC indgår stor strømkontrakt på britisk havvind

Prisen på CO2-kvoter sendt til tælling

Den lave oliepris kan knække danske virksomheder

Forsiden lige nu

Brud og ulykke sender europæiske gaspriser i svingninger

Den voldsomme eksplosion på østrigsk gasanlæg og brud på en gasledning i Nordsøen har medført svingende energipriser i flere lande i løbet af denne uge. Reparation af gasledning i Nordsøen kan tage uger snarere end dage, lyder det fra operatøren Ineos.

København vil skabe energihub i ny havnebydel

30 virksomheder skal flytte ind i et nyt fællesskab i Nordhavnen i København. Det bliver til det nye EnergyLab Nordhavn, som får fokus på fokus på bæredygtig byudvikling og energiløsninger.

Seneste Energiselskaber

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere