EnergiWatch

Energiselskaber

Nrgi brød loven: Var i tvivl om vindmølleselskaber producerer el

Danmarks femtestørste energiselskab har ikke haft vandtætte skotter mellem sin monopolvirksomhed og de kommercielle aktiviteter, og dermed bliver NRGi endnu en energikoncern blandt flere, som har brudt elforsyningsloven. Lovbruddet skyldes en tvivl om, hvorvidt vindmølleselskaber skal forstås som elproducerende virksomheder.

Ny undersøgelse: Disse selskaber har de mest tilfredse elkunder

De danske elkunder har målt og vejet elleverandørerne i en ny undersøgelse, hvor branchen samlet forbedrer sig i forhold til sidste år. Kun et selskab er tilsyneladende gået tilbage og har fået mindre tilfredse kunder. Samtidig synes danskerne, at det er blevet lettere at skifte elselskab, og en tendens mod større mobilitet i sektoren giver udslag i større tilfredshed.

Pensionskassers kompetencer under lup

Er pensionskasserne kompetencemæssigt gearede til at poste stadig flere milliarder af danskernes opsparede kroner i store energiprojekter? Det spørgsmål vil Finanstilsynet have svar på, og tilsynet iværksætter nu en granskning af pensionskassernes organisationer – helt op til bestyrelsesniveauet.

Energinets topchef træder tilbage

Ny bestyrelsesformand sat i spidsen for at finde afløseren for Peder Ø. Andreasen, der forlader systemoperatøren inden for de kommende måneder.

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere