ANNONCE
europeanenergy.jpg

European Energy betaler for god timing

Et eksisterende obligationslån vil blive indfriet til overkurs af European Energy, der dog ikke sikrer sig en besparelse. Det handler om den rette timing, fortæller direktøren.

Niels duedahl SE topchef.jpg

SE-repræsentanter bakker op om Stofa

I en rundspørge blandt repræsentantskabet i SE bakker et stort flertal op om den ellers så kritiserede investering i Stofa, skriver Jydske Vestkysten.

Steen dahlstrøm ewii middelfart borgmester

Folkets mand i sit livs kamp for dets stemmer

PORTRÆT: Bestyrelsesformand i Ewii og Middelfarts mangeårige borgmester Steen Dahlstrøm bliver af nære kolleger beskrevet som en politisk strateg og en udpræget samarbejdsmand, som sørger for, at ingen går tomhændede fra bordet – men at alle til gengæld har fået fedtede fingre. Jeg har overholdt armslængdeprincippet, lyder hans budskab i den aktuelle sag om Ewiis fyrede direktør.

kabel kabler søkabel transmission

Britisk energiregulator nikker ja til norsk kabel

Ofgem er postivt stemt overfor den 650 km lange NorthConnect, der skal transportere strøm over Nordsøen, og to øvrige kabler. Men regulatoren peger på, at der er tale om stramme tidsplaner, der kan blive udfordret, og at Brexit kan spille projekterne et puds.

16069 - 05.jpg

Ewii-partner vil undersøge "mystiske historier" om millionudbud

Munck-Gruppen vil kulegrave sine egne dokumenter om de entreprisekontrakter, som er kommet under mistanke for at være indgået under "højst usædvanlige" forhold. Entreprenørkoncernen ser med alvor på sagen, men har endnu ikke fundet tegn på urent trav. Læs mere om de "mystiske" udbud her.

IW Ewii bredbånd fiber

Udbudsadvokat: Bliver svært at gå efter Ewii-erstatning

Det er sjældent, at man ser omfattende fejl og mangler i udbud i Danmark. Men når det sker, kan det udløse store erstatninger. Ewii står dog til at blive reddet af forældelsesfrist, hvis undersøgelser skulle påvise fejl, vurderer advokat.

IW ewii hovedkontor

Ewii undersøger fusk i udbudskontrakter

En række udbudssager gennemført under den tidligere direktør Knud Steen Larsen i Ewii er muligvis givet til storleverandør i modstrid med gældende regler. Bestyrelsen i Ewii har igangsat ny advokatundersøgelse, der kan koste den fyrede direktør sin fratrædelsesgodtgørelse.

Solarpark Vandel.jpg

European Energy vil låne halv milliard

Den danske vind og soludvikler fremlægger sine forventninger til både 2017 og 2018. Det sker i forbindelse med, at selskabet annoncerer, at man vil optage lån for mellem 370 til 550 mio. kr.