EnergiWatch

Opjustering af salgsvækst er lidt højere end ventet fra Rockwool

Rockwool overrasker analytikerne positivt med sit regnskab for første halvår.

Det var ventet blandt analytikerne, at isoleringsproducenten Rockwool ville hæve forventningerne til salgsvæksten i forbindelse med onsdagens regnskab for andet kvartal, men opjusteringen er en smule højere end forudset.

Det vurderer Sydbanks aktieanalytiker Mikkel Emil Jensen efter regnskabsfremlæggelsen. Han venter en salgsvækst på 6 pct. for hele 2017, mens Rockwools forventninger til året nu lyder på en salgsvækst i niveauet 5-7 pct. i lokal valuta. Den tidligere udmelding fra selskabet lød til sammenligning på 2-4 pct.

"Jeg havde regnet med en opjustering på omsætningen, men den er lidt højere, end jeg havde regnet med. Det er måske også særligt noget af det, som markedet vil tage positivt imod efter regnskabet, hvor tallene ellers var på linje med forventet," siger han til Ritzau Finans.

Rockwool opjusterer efter salgsvækst

Banker skimter opjustering fra Rockwool

Rockwool-rival ryger til top efter regnskab

Rockwool storsatser på voksende amerikansk marked

Forsiden lige nu

Dansk Energi kræver politisk ro om grøn forskning

Forskning i nye rene energiformer skal have bedre langsigtede rammer, hvis Danmark stadig skal være med, mener Dansk Energi ovenpå FN-møde i Bonn. Mødet var et skridt i den rigtige retning, men der skal langt mere fart på, mener danske græsrødder.

Seneste Cleantech

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere