EnergiWatch

Danfoss henter ny kommunikationsdirektør i ISS

Den 49-årige Kent Kærhøg er ny Senior Vice President og kommunikationsdirektør i Danfoss.

Fra rengøring, catering og ejendomsservice til radiatortermostater og fjernvarmeventiler.

Kent Kærhøg tiltræder som Senior Vice President og kommunikationschef i Danfoss, så snart han har afslutte sine opgaver hos ISS, hvor han i øjeblikket besidder en lignende stilling.

Det skriver Danfoss i en pressemeddelelse.

"Med Kenth Kærhøg bringer vi en stærk international kommunikationsprofil til Danfoss, der tidligere med stor succes har stået i spidsen for kommunikationsarbejdet i store globale virksomheder. Derfor er jeg meget glad for, at Kenth har sagt ja til at lede vores corporate communication team og fortsætte arbejdet med at styrke vores gode omdømme overfor kunder og medarbejdere, samt alle andre interessenter, der er i kontakt med Danfoss," siger koncernchef og adm. direktør i Danfoss Kim Fausing i meddelelsen.

Kent Kærhøg har tidligere arbejdet med kommunikation for The Coca-Cola Company i både Europa, Asien og USA.

Tidligere på dagen blev det annonceret, at den tidligere adm. direktør i Danfoss Niels B. Christiansen tiltræder som adm. direktør i Lego.

Forsiden lige nu

Obton klar til at erobre nye solcellemarkeder uden for Europa

Den danske solcelleinvestor Obton vil flytte investeringerne ud over det europæiske kontinent. Det sker samtidig med, at Obton sigter mod at tredoble kapaciteten over de næste 2-4 år, i takt med at institutionelle investorer også har fået mod på at investere sammen med Obton. I første omgang har en test-tur til USA dog taget en uventet drejning.

Ny undersøgelse: Disse selskaber har de mest tilfredse elkunder

De danske elkunder har målt og vejet elleverandørerne i en ny undersøgelse, hvor branchen samlet forbedrer sig i forhold til sidste år. Kun et selskab er tilsyneladende gået tilbage og har fået mindre tilfredse kunder. Samtidig synes danskerne, at det er blevet lettere at skifte elselskab, og en tendens mod større mobilitet i sektoren giver udslag i større tilfredshed.

Seneste Cleantech

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere