EnergiWatch

Grundfos annullerer 60 fyringer

Øget aktivitet i produktionen er årsag til den nye situation på Grundfos.

23. september sidste år blev 105 Grundfos-medarbejdere præsenteret for en fyreseddel.

Tidligere i år fik 30 af disse medarbejdere at vide, at deres fyreseddel først ville blive effektueret med udgangen af 2017.

Og i dag er det endnu bedre toner, der lyder fra pumpegiganten. Her er der så meget gang i produktionen, at fyresedlerne til 60 ansatte er blevet annulleret, skriver Midtjyllands Avis.

"Det gør ondt, hver gang, vi skal sige farvel til medarbejdere, så det er en dejlig dag, når jeg kan fortælle, at vi har annulleret 60 fyringer," siger kommunikationsdirektør, Kim Skibsted, der oplyser, at alle 60 er ansat i Bjerringbro.

"Vi har travlt mange steder og oplever en aktivitets-stigning, der er højere end forventet. Da det ser ud til, at vi kan fastholde denne stigning i aktiviteterne, har det den lykkelige konsekvens, at fyresedlerne er annulleret," siger kommunikationsdirektøren og slår fast:

"Vi har generelt godt fat."

Grundfos kom ud af 2016 med et overskud på 1,7 milliarder kroner efter skat mod 1,45 milliarder kroner i 2015.

Familien bag Danfoss hæver en kvart milliard i udbytte på to år

Borgmester-træning skal give Grundfos ordrer i Kina

Grundfos klarer sig bedre end konkurrenter trods nulvækst

Grundfos skifter ud i topledelsen

Forsiden lige nu

Brud og ulykke sender europæiske gaspriser i svingninger

Den voldsomme eksplosion på østrigsk gasanlæg og brud på en gasledning i Nordsøen har medført svingende energipriser i flere lande i løbet af denne uge. Reparation af gasledning i Nordsøen kan tage uger snarere end dage, lyder det fra operatøren Ineos.

København vil skabe energihub i ny havnebydel

30 virksomheder skal flytte ind i et nyt fællesskab i Nordhavnen i København. Det bliver til det nye EnergyLab Nordhavn, som får fokus på fokus på bæredygtig byudvikling og energiløsninger.

Seneste Cleantech

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere