EnergiWatch

Direktører i Novozymes sælger nyligt tildelte aktier

CFO og COO sælger aktier for samlet 22,6 mio. kr.

Benny Loft, der er finansdirektør hos enzymproducenten Novozymes, har i løbet af torsdagens handel solgt 44.778 aktier i selskabet for en samlet pris på 11,4 mio. kr.

I løbet af onsdagens handel solgte driftsdirektør Thomas Videbæk desuden samme antal aktier for en pris på godt 11,2 mio. kr.

Det fremgår af en meddelelse fra Novozymes sidst på eftermiddagen torsdag.

Aktierne blev tildelt de to direktionsmedlemmer i sidste uge. I samme ombæring modtog Novozymes' topchef, Peder Holk Nielsen, desuden 67.166 aktier med en samlet værdi af 16,7 mio. kr.

I løbet af onsdagens handel købte topchefen yderligere 27.700 aktier for en pris på 7 mio. kr., fremgik det tidligere torsdag af en anden meddelelse fra Novozymes.

Novozymes-formand: Vores ultimative redskab er at skifte ledelsen ud

Ny formand skal finde Novozymes' næste topchef

Novozymes: Drilsk bioenergi-ben har nået bunden og er nu på vej op

Novozymes-formand stopper

Forsiden lige nu

Topchef for vindrederi stopper

Lars Blicher meddeler på det sociale medie Linkedin, at han har fratrådt sin stilling som CEO og director for Swire Blue Ocean. "Jeg har stadig ikke besluttet, hvor jeg skal hen herfra," skriver han.

Dansk Energi kræver politisk ro om grøn forskning

Forskning i nye rene energiformer skal have bedre langsigtede rammer, hvis Danmark stadig skal være med, mener Dansk Energi ovenpå FN-møde i Bonn. Mødet var et skridt i den rigtige retning, men der skal langt mere fart på, mener danske græsrødder.

Seneste Cleantech

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere