ANNONCE
4S9A3831-version2.jpg

Norsk cleantech til Skive

Den norske virksomhed Quantafuel, som producerer diesel af plastaffald, vil etablere sig i GreenLab Skive som den første virksomhed

Thea_Larsen.jpg

EUDP uddeler 183 millioner

30 danske projekter og 25 vedrørende internationalt samarbejde får støtte fra årets pulje af det energiteknologiske teknologiprogram.

WindparkNoordostpolder.jpg

Holland vil opføre flere havmølleparker

Den nye hollandske koalitionsregering afsætter 30 milliarder årligt til klimaarbejde. Bindende krav skal halvere CO2-udledningen i 2030, hvor alle kulkraftværker skal være lukket, og kun elbiler sælges.

tesla model s ørken.jpg

Ikke alt ved Norges boom i elbiler er lige positivt

Boblebade og Teslaer giver problemer i Norge, fordi elnettet flere steder er for svagt til at klare den meget store stigning i efterspørgslen på strøm. Elbilerne er hovedsynderen i et problem, som i øjeblikket får propperne til at sprænge flere steder i det energirige land.

32184440 - 12_12_2012 - Peter Birch Sørensen - Carsten Bundgaard.jpg

Danmark kan køre CO2-friløb frem mod 2030

Smuthuller gør, at Danmark kan opfylde sine forventede EU-krav i 2030 praktisk talt uden at gøre en indsats. Det vil dog gøre det uhyre svært i fremtiden, advarer klimavismand.

Rockwool_FabrikIndvielse_134_72ppi.jpg

Rockwool køber stor grund i Sverige

Rockwool fortsætter sin internationale ekspansion med opkøb af jord i Sverige. Arealet giver mulighed for endnu en ny fabrik til den danske isoleringsvirksomhed.

Ørsted.JPG

Nyt Dong vil uddanne danskerne til grønne tænkere

Dong Energy er blevet til Ørsted, og selvom det indtil videre betyder et nyt grafisk koncept for visitkort, brevpapir og cykeltøj(!), så lægger energiselskabet op til i højere grad at ville minde forbrugerne om et ansvar for at leve mere grønt. Til at starte med ønsker topchefen at minde forbrugerne om at bruge mindre energi og vogte sig for grøn salgsgas.