EnergiWatch

Cleantech

Branche jubler over permanent Boligjobordning

Hos installatørernes brancheforening er man glade for, at den nye finanslov indeholder en permanent Boligjobordning, da økonomien spiller en stor rolle i forhold danskernes lyst til at energirenovere.

Pensionskassers kompetencer under lup

Er pensionskasserne kompetencemæssigt gearede til at poste stadig flere milliarder af danskernes opsparede kroner i store energiprojekter? Det spørgsmål vil Finanstilsynet have svar på, og tilsynet iværksætter nu en granskning af pensionskassernes organisationer – helt op til bestyrelsesniveauet.

Låge nr. 6: Elbiler på Bornholm

Bornholm skal være vært for et testscenarie af elbiler, hvor man vil identificere måder, man kan støtte integrationen af elbiler i elnettet.

Låge 5: Ny teknik kan forandre branchen

Et nyt kølesystem har potentialet til at forandre branchen, da det kan give energibesparelser på op til 90 pct. Systemet skal nu prøves af i et nyt EUDP-støttet projekt.

Låge nr. 4: Batterier og elektriske skibe

Danske Michael Rask skal være formand for en arbejdsgruppe under IEA. Her skal han sørge for at indsamle og udveksle erfaringer om projekter med batterier og elektriske skibe.

Danfoss til politikerne: Hæv energiambitionerne

I frygt for at den danske grønne omstilling går i stå, har Danfoss præsenteret en række elementer, som virksomheden mener er helt essentielle i den nye energiaftale. Ellers risikerer Danmark at sakke bagud af dansen, advarer Danfoss, der blandt andet ønsker et bindende mål på energieffektivisering.

Låge nr. 1: Høj skala

Producenten af brintstationer vil med et nyt projekt tage det næste udviklingsskridt, for det gælder om at være klar, når markedet for alvor rykker. Læs med når Energiwatch i december beskriver vinderne af EUDP-støtten.

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere