ANNONCE
danfoss.jpg

Danfoss øger salget markant og vil fortsætte investeringer

Den danske pumpeproducent har haft markant fremgang i alle divisioner og kan løfte salget med imponerende 13 pct. Selskabet fastholder forventningerne men gentager, at de gode resultater skal bruges på "massive investeringer" inden for digitalisering og ny teknologi.

Kunder i amerikansk Home Depot.jpg rockwool

Rockwool opjusterer efter salgsvækst

Danske stenuldsproducent kan mærke opsvinget i byggebranchen, og selvom det sætter tydelige spor i selskabets toplinje i første halvår, så er opgaven at gennemføre prisstigninger. Rockwool opjusterer både for driftsresultatet, salg og investeringer.

tesla x.jpg

Tesla stormer frem i Norge

Mens det går skidt for den danske del af Tesla, har de svært ved at få armene ned i Norge. Afgifter på den efterspurgte, amerikanske elbil har altafgørende betydning

Danfoss kina.jpg

Danfoss sikrer ny aftale i Kina

Cleantech-koncernen skal levere indmad til varmepumper på marked, der endelig at give stor fremgang for sønderjyderne. Også danske rådgivere får kinesisk ordre.

ARES betontog energilagring

Tonstunge betontog skal gemme på energi i USA

Tyngdekraft og vindmøller skal gøre arbejdet i med at opbevare energi i et nyt energilagringsprojekt Ares i Californien. Selskabet hævder, at den nye måde at gemme energi på kan være både billigere og mere miljøvenlig end selv vandkraft.

kul co2 klima forurening

Venstre advarer oppositionen om "kedeligt" energiforlig

Man kommer til at kigge langt efter vindmøller og solceller i det idékatalog, regeringspartiet har med til forhandlingerne om det næste energiforlig. Venstres energiordfører, Thomas Danielsen, kalder oppositionens energipolitik for populistisk og varsler en "usexet" linje frem mod 2030.

Hedvig_Bulker anløber Studstrup 4.jpg

Biomasse skubber vind, sol varmepumper af banen i 2030

Rapport efter rapport har fastslået, at Danmark har brug for at bruge mere el, hvis vi skal nå i mål med den grønne omstilling, men i øjeblikket har energipolitikken sat kursen i en helt anden retning. Vindmølleindustrien mener, at den danske energipolitik spænder ben for sig selv.

solar lager.jpg

Store markeder driver Solar vækst

En god udvikling i blandt andet Skandinavien ligger bag den større omsætning, som sourcing- og servicevirksomheden Solar har kunnet præstere i årets andet kvartal.

Solarpark Vandel.jpg

Prisfald på lagring kan slå vilde rekorder

De seneste år har energisektoren set måbende til, mens prisen på især solceller er faldet drastisk, men nu ser det ud til at prisfaldet inden længe kan blive overgået af batteriteknologier.

brintbil huyndai ix35.jpg

Norge støtter ladestandere til brintbiler

Norske bilister må kigge langt efter muligheden for at lade brintbiler op, og de få selskaber, som har investeret i standere, kan ikke tjene penge på dem. Det skal et nyt tiltag nu lave om på.