ANNONCE
Finansministeriet.jpg

Finansministeriet indrømmer dele af Dong-kritik

Den højspændte sag om Dong Energys kapitaludvidelse og efterfølgende børsnotering får sat et endeligt punktum i dag. Kritik fra Rigsrevisionen bliver kun delvist imødekommet af Finansministeriet.

aalborg portland.jpg

Nordjyder revser tosset afgift

Cementproducenten Aalborg Portland vil have afskaffet afgiften på den overskudsvarme, der ifølge Dansk Industri årligt spildes for 2,5 milliarder af.

EDW Søren Bjerre-Nielsen.jpg

Ny Velux-topchef skal sætte skub i salget

Ovenlysproducenten er ikke i en situation, hvor der er behov for en turnaround, siger formand om ansættelse af adm. direktør med 25 års erfaring fra Velux. Men helt det samme bliver det dog ikke.

West-Epsilon.jpg

Seadrill-plan tvinger datterselskab af børsen

Redningsplanen i Seadrill, som ventes at koste aktionærerne dyrt, tvinger nu et af koncernens datterselskaber af børsen i New York. Børstilsynet mener ikke, at det giver mening at handle med aktien.

GlassMorrII.jpg

Kleenex-ejer shopper vindenergi

Den amerikanske storproducent af hygiejneartikler, Kimberley-Clark, køber sig til grøn profil via kontrakt på vindmøllestrøm.

NKT Holding.jpg

NKTs kabelbutik skal vokse stort efter split

Med opkøbet af ABBs kabelforretning og den kommende opdeling af NKT-koncernen er der gjort klar til en større vækst hos det, der skal blive et af verdens førende kabelproducenter til blandt andet havvindmølleparker både i og uden for Europa.

Jørgen Tang-Jensen.jpg

Velux' topchef stopper

Jørgen Tang-Jensen træder tilbage som adm. direktør for Velux efter 17 år på posten. Afløseren er fundet internt.

NKT Holding.jpg

NKT vil være udbytteaktie

Kabelproducenten forventer op mod tredobling af resultatet og langt højere afkast af den investerede kapital over de kommende år.