ANNONCE
EJW Vestas bygning.jpg

Vestas vil eksperimentere med sol og batterier

Vindmølleproducenten har ”en betydelig pipeline” af projekter, der kombinerer vind med sol og lagring. Op mod seks projekter skal testes fra i år med plan om at blive til produkter på hylden allerede i 2019.

Niels duedahl SE topchef.jpg

SE-repræsentanter bakker op om Stofa

I en rundspørge blandt repræsentantskabet i SE bakker et stort flertal op om den ellers så kritiserede investering i Stofa, skriver Jydske Vestkysten.

Koncernchef i Vestas Ditlev Engel - BIDSTRUP STINE.jpg

Politiet dropper sag om bevis-fusk mod Vestas

Mølleproducentens nuværende bestyrelsesformand og tidligere chef har tilsyneladende hverken løjet over for politiet eller i offentligheden for at sværte den tidligere økonomidirektør Henrik Nørremark.

Steen dahlstrøm ewii middelfart borgmester

Folkets mand i sit livs kamp for dets stemmer

PORTRÆT: Bestyrelsesformand i Ewii og Middelfarts mangeårige borgmester Steen Dahlstrøm bliver af nære kolleger beskrevet som en politisk strateg og en udpræget samarbejdsmand, som sørger for, at ingen går tomhændede fra bordet – men at alle til gengæld har fået fedtede fingre. Jeg har overholdt armslængdeprincippet, lyder hans budskab i den aktuelle sag om Ewiis fyrede direktør.

GE3.jpg

GE får sin største ordre i Japan

Den amerikanske vindmølleproducent sikrer sig ordre på skræddersyede møller fra 3MW-platformen. Skrædderen har dog til lejligheden lagt et lidt usædvanligt snit.

kabel kabler søkabel transmission

Britisk energiregulator nikker ja til norsk kabel

Ofgem er postivt stemt overfor den 650 km lange NorthConnect, der skal transportere strøm over Nordsøen, og to øvrige kabler. Men regulatoren peger på, at der er tale om stramme tidsplaner, der kan blive udfordret, og at Brexit kan spille projekterne et puds.

16069 - 05.jpg

Ewii-partner vil undersøge "mystiske historier" om millionudbud

Munck-Gruppen vil kulegrave sine egne dokumenter om de entreprisekontrakter, som er kommet under mistanke for at være indgået under "højst usædvanlige" forhold. Entreprenørkoncernen ser med alvor på sagen, men har endnu ikke fundet tegn på urent trav. Læs mere om de "mystiske" udbud her.